Border Collie web site
Nice of you to Come Bye
Hoofdmenu  > Pups  

Onze fokkerij


Puppy-cam 1

Puppy-cam 2

Ons fokdoel

Daar de gezondheid van de Border Collie een van onze hoogste prioriteiten heeft, zijn al onze fokhonden ook getest (naast uiteraard HD en jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen inclusief glaucoom) op TNS en CEA middels DNA onderzoek in Australie en Amerika. De pups die wij fokken worden middels DNA getest op TNS en/of CEA indien een van beide ouders getest is als zijnde drager. Daarnaast proberen wij de lijnen van de beide ouderdieren zo goed mogelijk te screenen op het voorkomen van eventuele aangeboren problemen en krijgen onze pupkopers een levenslange garantie op alle erfelijke afwijkingen. Alle gezondheidsuitslagen van onze honden zijn te vinden op hun individuele stamboompagina's.

Mede gebaseerd op deze resultaten hopen wij met elke geplande combinatie het ideaalbeeld zoals wij dat zien voor de Border Collie zo goed mogelijk na te kunnen streven: een goed gezonde hond met een super werkvermogen (geschikt voor elke vorm van sport/werk) en dito karakter en als bonus dan ook nog met een aantrekkelijk uiterlijk. Wij verkopen uit principe geen Border Collies alleen als gezins- en/of showhond, wij verwachten van de nieuwe eigenaar dat hij/zij zich realiseert dat de Border Collie een werkhond pur sang is en rekenen er volledig op dat er met de hond op wat voor manier dan ook mee gewerkt danwel gesport wordt.


Gastgezinnen gezocht

Regelmatig zijn wij op zoek naar een permanent gastgezin voor een van onze pups/honden (zelf gefokt dan wel aangekocht van een andere fokker), zodat het voor onze kennel mogelijk blijft interessante bloedlijnen te behouden en de honden een optimaal fijn hondenleven te bezorgen met alle aandacht, liefde en werk/sport die ze nodig hebben. Op deze manier kunnen wij ook in de toekomst doorgaan met de lijnen/honden die wij zo belangrijk vinden maar kunnen ook alle honden die bij ons wonen hier altijd blijven, ongeacht hun fokgeschiktheid en/of leeftijd. Ge´nteresseerden die het leuk vinden om het fokken van dichtbij mee te maken maar zelf geen fokaspiraties hebben, kunnen voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.


Puppies geboren


Gastgezinnen gezocht

Regelmatig zijn wij op zoek naar een permanent gastgezin voor een van onze pups, zodat het voor onze kennel mogelijk blijft interessante bloedlijnen te behouden en de honden een optimaal fijn hondenleven te bezorgen met alle aandacht, liefde en werk/sport die ze nodig hebben. Op deze manier kunnen wij ook in de toekomst doorgaan met de lijnen/honden die wij zo belangrijk vinden maar kunnen ook alle honden die bij ons wonen hier altijd blijven, ongeacht hun fokgeschiktheid en/of leeftijd. Ge´nteresseerden die het leuk vinden om het fokken van dichtbij mee te maken maar zelf geen fokaspiraties hebben, kunnen voor meer informatie altijd contact met ons opnemen.Copyright © 1998-2013 Jigal van Hemert & Danielle Boshouwers
URL: http://www.bordercollies.nl/dpups.shtml
This page last modified: Tuesday, 08-Mar-2016 22:26:40 CET
 
Algemeen
*Hoofdmenu
*English
*Ons adres
*Wat is nieuw?
De Border Collie
Onze kennel
Pups
*Nakomelingen
*Meggy X Kenzo
*Muis X Smise
*Focus X Yesko
*Lizz X Gaico
*Maysie X Jay
*Eager X Ennis
*Ruby X Driven
*Lynn X Jaff
*Foxy X Gascoigne
*Jenn X Track
*Eager X Knoxx
*Fujita X Rindjah
*Tic Tac X Stisse
*Rebel X Ziggy
*Szuka X Dazzle
*Muis X Ice
*Tycha X Siddhe
*Lynn X Ziggy
*Ruby X TomTom
*Lizz X Siddhe
*Flyer X Dazzle
*Lara X Switch
*Eager X Ready
*Issy X Fjerko
*Jolie x Red
*Missy x Ice
*Fujita x Echo
*Jazz x Switch
*Mika x Ennis
*Wicked x Elroy
*Lizz x Sambuca
*Rebel x Pioneer
*Xzirra x Solo
*Flyer x Fantom
*Fujita x Jumper
*Szuka x Red
*Cupid x Ready
*Jolie x Solo
*Rebel x Echo
*Wicked x Switch
*Tycha x Choko
*Whisper x Gyp
*Flyer x Chaser
*Szuka x Switch
*Blaze x Rossi
*Nessa x Twixx
*Wish x Sunny
*Cupid x Bond
*Flyer x Ready
*Bizzy x Cruise
*Whisper x Tyler
*Blaze x Cody
*Wicked x Ready
*Wish x Bond
*Cupid x Gyp
*Gail x Flash
*Blaze x Ziggy
*Whisper x Ready
*Caleigh x Space
*Wicked x Space
*Cupid x Fanta
*Spot x Ready
*Wish x Sketch
*Blaze x Kip
*Spot x Kip
*Spot x Tac
*Spot x Swift
*Spot x Blue
Kenneldag 2008
Werk en sport
Gezondheid
Hondennamen
Problemen
Wat is nieuw?
Screen saver
Ansicht kaart
Guestbook
Links